Wie zijn wij

In 1999 is Johan Maasdam begonnen als zelfstandig ondernemer onder de naam J.A. Maasdam Montage- en Timmerbedrijf.
Daarvoor is hij werkzaam geweest als timmerman en later als hoofduitvoerder bij een grote bouwonderneming.

Na een jaar is broer Ard in dienst gekomen en later zijn we verder uitgebreid.
In het begin richtten wij ons met name op projecten in onderaanneming, zoals het maken van complete funderingen (prefab en traditioneel), het stellen van kozijnen en profielen en het monteren van geveldelen.

Daarnaast is er in het bedrijfspand een constructiewerkplaats gerealiseerd, gericht op licht constructiewerk, zoals hoeklijnen en kolommen, vluchttrappen, prefab wapeningskorven etc.
Tevens hebben we onze eigen houtbewerkingsafdeling.

In de loop van de tijd zijn we ook steeds meer particulier werk gaan doen, variƫrend van het vervangen van een kozijn tot het maken van een complete aanbouw.

Als erkende leermeesters bieden we essaysweb-based.com essaysglobal.com stageplaatsen aan voor timmerlieden in opleiding. We ervaren het als leuk en nuttig om onze kennis te delen en over te dragen aan de jonge generatie.

Bij het 12,5 jarig bestaan in 2012 was het tijd voor nieuwe uitstraling; de naam wijzigde in Maasdam Bouw en werd voorzien van een nieuw logo.

In 2007 zijn we tevens gestart met de verkoop van betonijzer, bouwstaalmatten, draadmatten, bladlood etc. Deze activiteiten vinden plaats onder de naam Maasdam Trading. Maasdam Trading is een onderdeel van Maasdam Bouw.

Maasdambouw.nl